*In English below*

Oletko ylpeä lexicalainen tai leximielinen, ja haluat näyttää sen? Tietysti! Alta löydät Lexican tuotteita, mutta huomaathan, että osa tuotteista ei ole jatkuvasti saatavilla, vaan yhteistilauksia tehdään muutaman kerran vuodessa. Näistä tilauksista tiedotetaan Lexican sähköpostilistalla, Instagramissa ja Telegramissa, joten ole tarkkana! Lexican opiskelijahaalarit tilataan yhteistilauksena aina lukuvuoden alussa, ja tilaus menee tuutorivastaavien kautta.

Tavaroiden toimitus tapahtuu pääasiassa lokerokauppana ja maksutapana toimivat tilinsiirto sekä Mobile Pay. Postitus on kuitenkin mahdollista, mutta tilaaja maksaa postituskulut. Jos sinulla on kysyttävää tai esimerkiksi ideoita tai toiveita, voit olla yhteydessä hankintavastaavaamme sähköpostitse (hankinnat[at]lexicary.fi) tai Telegrammissa (@kauralastu). Haluamasi tuotteet pääset tilaamaan tällä lomakkeella!

***

Are you a proud member of Lexica and willing to show it? Of course! Below you can find all Lexica’s products, but please note that not all of them can be purchased around the year. For some products we make orders a few times a year, stay updated by subscribing to our mailing list or following us on Instagram and Telegram! Student overalls are always ordered at the beginning of the fall semester, and the tutoring organizers handle the order.

The products will be delivered to the lockers on campus. Shipping is possible if needed, but the receiver pays the shipping fee. As payment methods we accept bank transfer and Mobile Pay. If you have any questions, ideas or wishes, don’t hesitate to contact our purchasing organizer via email (hankinnat[at]lexicary.fi) or Telegram (@kauralastu). You can submit your order here!

Vaatteet ja asusteet / Clothing and accessories

Lexicollege (harmaa/grey)

Lexicollegeista tehdään yhteistilaus noin kaksi kertaa vuodessa.

We order Lexica’s sweatshirts typically twice a year.

Lexicollege (musta/black)

Lexicollegeista tehdään yhteistilaus noin kaksi kertaa vuodessa.

We order Lexica’s sweatshirts typically twice a year.

Lexicassi (mustavalkoinen) / Tote bag (black&white), 8e

Tämä kangaskassi on saatavilla mustana ja valkoisena.

This bag is available with both black and white background.

Lexicassi (valkopunainen) / Tote bag (white/red), 8e

Bardi

Lexican laulukirja Bardi on tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta tulevista tilauksista tiedotetaan viestintäkanavillamme!

Lexica’s song book Bardi is sold out at the moment, but we will notify you once we restock!

Haalarimerkit / Overall patches

Merkit maksavat 3e kappale tai 10e/4kpl.

The patches cost 3 euros per patch or 4 patches for 10 euros.

Superfuksi-merkki

Tätä merkkiä ei voi ostaa, vaan se ansaitaan. Merkin voi saada vain suorittamalla Fuksipassiin merkittyjä tehtäviä, ja siten keräämällä tarpeeksi pisteitä. Pisterajat löytyvät fuksipassista.

This patch cannot be bought, it can only be earned by collecting enough points on one’s fresher passport. The limit is mentioned on the passport.