*In English below*

Oletko ylpeä lexicalainen tai leximielinen, ja haluat näyttää sen? Tietysti! Alta löydät Lexican tuotteita, mutta huomaathan, että osa tuotteista ei ole jatkuvasti saatavilla, vaan yhteistilauksia tehdään muutaman kerran vuodessa. Näistä tilauksista tiedotetaan Lexican sähköpostilistalla, Instagramissa ja Telegramissa, joten ole tarkkana! Lexican opiskelijahaalarit tilataan yhteistilauksena aina lukuvuoden alussa, ja tilaus menee tuutorivastaavien kautta.

Tavaroiden toimitus tapahtuu pääasiassa lokerokauppana ja maksutapana toimivat tilinsiirto sekä Mobile Pay. Postitus on kuitenkin mahdollista, mutta tilaaja maksaa postituskulut. Jos sinulla on kysyttävää tai esimerkiksi ideoita tai toiveita, voit olla yhteydessä hankintavastaavaamme sähköpostitse (hankinnat[at]lexicary.fi) tai Telegrammissa (@voittomies).

Lexicaupan tietosuojaselosteen löydät tästä, ja tuotteita voit tilata tällä lomakkeella!

***

Are you a proud member of Lexica and willing to show it? Of course! Below you can find all Lexica’s products, but please note that not all of them can be purchased around the year. For some products we make orders a few times a year, stay updated by subscribing to our mailing list or following us on Instagram and Telegram! Student overalls are always ordered at the beginning of the fall semester, and the tutoring organizers handle the order.

The products will be delivered to the lockers on campus. Shipping is possible if needed, but the receiver pays the shipping fee. As payment methods we accept bank transfer and Mobile Pay. If you have any questions, ideas or wishes, don’t hesitate to contact our purchasing organizer via email (hankinnat[at]lexicary.fi) or Telegram (@voittomies).

You can find the privacy policy statement here, and order products via this form!

Vaatteet ja asusteet / Clothing and accessories

Lexicollegeista tehdään yhteistilaus noin kaksi kertaa vuodessa.

We order Lexica’s sweatshirts typically twice a year.

Haalarimerkit / Overall patches

Merkit maksavat 3e kappale tai 10e/4kpl.

The patches cost 3 euros per patch or 4 patches for 10 euros.

Superfuksi-merkki

Lexican ja Translan yhteinen Superfuksi-merkki, jota jaettiin Superfuksi-tittelin ansainneille! Merkin sai suorittamalla fuksipassiin merkittyjä tehtäviä, ja siten keräämällä tarpeeksi pisteitä.

This patch was Lexica and Transla’s Super Fresher patch! It could only be earned by collecting enough points on one’s fresher passport.